maanantai 22. lokakuuta 2012

Vihreillä on aina hauskempaa!

Oikein hyvää ja aurinkoista maanantaita!! Miten onkaan ollut hankalaa taas istahtaa koneen ääreen ja rauhoittua kirjoittamaan. Nyt kuitenkin (muutaman lukijan pyynnöstä, kiitos siitä) kirjoitan tänne kuulumisiani! :) Tulin juuri hammaslääkäristä ja puoli naamaa on puutuneena. Nyt saa luvan vain olla, joten on hyvää aikaa kirjoittaa. Viime viikko oli syyslomaviikko, joten tekemistä riitti niin vaaleihin liittyen kuin muutenkin.

Hieno esimerkki Vihreiden keskuudessa vallitsevasta hyvästä hengestä!  Kuvan ottohetkellä itsekin ehdokkaana oleva Alain Minguet säikytti minut! Olin niin keskittynyt poseeraamiseen, etten huomannut takaa hiippailevaa hyypiötä! Tämä kuva on NIIN hauska! :)
Viime tiistaina kävin jakamassa vaaliesitteitäni keskustan opiskelija-asuntoihin. Pakko myöntää, etten ihan kaikkiin käynyt jakamassa, koska olin aamulenkillä, eikä minulla ollut montaa kymmentä esitettä mukanani. Ajattelin kuitenkin jälleen kerran yhdistää lenkkeilyn ja vaalityön. Tässähän on kunto noussut kohisten vaalien aikana! :)

Keskiviikkona annoin haastattelun Maaseudun Tulevaisuuteen. Haastattelun aiheena oli Joensuun nuoret kunnallisvaaliehdokkaat. Kanssani haastateltavina olivat myös Antti Elsilä (sd.) ja Katja Asikainen (kesk.). Juttu on kaiketi ilmestynyt tämän päivän lehdessä, joten pitänee jostakin saada se käsiinsä.

Punaposkinen kampanjoija! Oli kivaa  ja sää suosi meitä.
Oli jännää olla haastateltavan roolissa, koska yleensä olen itse se haastattelija. Pakko myöntää, että yllätyin haastattelypyynnöstä ja olin todella iloinen sen saadessani. Ei ole ollenkaan huono juttu saada naamaansa ja ajatuksieaan esille, etenkin kun on täysin keltanokka politiikan saralla. Vihreillekin on ihan hyvää mainosta päästä Maaseudun Tulevaisuuteen edustamaan vaikka valtaosa lehden lukijoista ei Vihreiden kannalla olekaan.

Lauantaina Vihreät kampanjoi Joensuun torilla. Tori oli täyttynyt eri puolueiden teltoista ja ehdokkaista sekä politiikasta kiinnostuneista ihmisistä. Tälläkin kertaa Vihreiden keskuudessa vallitsi uskomattoman hyvä henki. Me ollaan saatu aivan mahtava vaalifiilis päälle, toivottavasti myös muissa puolueissa on sama tilanne! Juttelin muutamien ihmisten kanssa, jotka vaikuttivat varsin kiinnostuneilta vaaliteemoistani. Näin myös pari "vanhaa tuttua", joihin olen törmännyt tuolla aiemmin kampanjoidessani. Heidänkin kanssa oli hauska jutustella ja ihanaa, että on jäänyt jonkun mieleen! :)

Vaalikampanja-asusteisiin kuuluu asiaan kuuluvat pinssit (avoimempi Joensuu) sekä kaapin perältä löytyneet vihreät vaalifarkut ja itse neulottu vaalipipo. Niin ja, mikä tärkeintä HYVÄ MIELI! 
Tällä viikolla olisi ohjelmassa vielä yksi vaalipaneeli. Se järjestetään keskiviikkona 24.10. sosiaali- ja terveysalan aulassa ammattiopistolla. Pitäähän sitä kokeilla, millaista vaalipanelissa on, mutta jännittää kyllä hieman! :)

Nyt menen potemaan tätä puudutustani. Toivottavasti puudutusaineen vaikutus loppuu ajoissa, jotta pääsen illalla juoksulenkille.

2 kommenttia: