perjantai 5. lokakuuta 2012

Vaaliesitteeni maailmanensi-ilta ja huomenna torille

Tänä aamuna otin itseäni niskasta kiinni ja tein ensimmäisen version vaalimainosesitteestäni. Siinä vaiheessa ei ollut vielä ajatustakaan, mitä ihmettä kirjoitan niin pieneen paperiläpyskään. Kuinka tiivistän itseni siihen paperille lyhyesti, ytimekkäästi ja ennen kaikkea mielenkiintoisesti!?

Töiden jälkeen aloin toden teolla suunnittelemaan vaalimainostani. Aika nopeasti se muodostuikin lopulliseen versioonsa. Siinä vaiheessa minun sisäinen perfektionistini iski! Joku kirjain oli millin väärässä paikassa ja kuvan kirkkaus pari astetta liian tumma ja ja ja... Suurin aika minulla meni loppusilaukseen!

Lopputulokseen olen tyytyväinen. Esite on todellakin minun näköiseni ja kukapa muukaan siitä olisi voinut sellaista tehdä kuin minä itse. Minulle oli alusta asti selvää, että teen esitteeni itse. Minulla on kuitenkin media-assistentin koulutuksen ansiosta valmiudet siihen. Hiukan ehkä Photoshop -taidot olivat ruosteessa, eikä tasojen kanssa pelaaminen käynyt kovin sulavasti (niitä oli tässä noin 20). Muutaman ärräpään saatoin heittää ilmoille! :D

Vaaliesitteeni kaikessa komeudessaan. Kyllä se hyvin minun näköiseni on ja huomaa kuvissa minulle rakkaat asiat eli luonnon läheisyys ja puut.
Huomenna olen menossa ensimmäistä kertaa torille tekemään vaalikampanjaa monien muiden Vihreiden ehdokkaiden kanssa. Pakko myöntää, että minua hiukan jännittää osaanko luontevasti lähestyä ihmisiä. Onneksi vaalipäällikköni Hanna-Kaisa Lähde tulee henkiseksi tuekseni. Jälleen kerran otan oppia Hanna-Kaisalta, Kristalta ja muilta kokeneilta.

Pakko vielä hehkuttaa, että Jani Toivola kävi lukemassa minun edellisen postaukseni. Koin velvollisuudekseni ilmoittaa hänelle, että kirjoitin hänestä blogiini. Hän kiitti minua kauniista sanoistani ja toivotti onnea ja menestystä vaalityöhöni. Arvatkaa vaan, olenko nyt intopinkeänä!! :D

Viikonlopun aikana kirjoitan tänne, kuinka torilla meni. Olemme siis Joensuun torilla huomenna lauantaina 6.10 klo 9:30 alkaen. Pitäisikö nyt sanoa legendaarinen lausahdus "torilla tavataan"! Tulkaa oikeesti moikkaamaan meitä kaikkia sinne! :)

2 kommenttia:

  1. Tanja on naapurini, hyvä sellainen. Olen tutustunut häneen ja seurannut hänen toimintaansa eri asioissa. Hän on hyvin armokas, eteen päin pyrkivä ja mukava ihminen. Annan ääneni hänelle.

    Matti Myller

    VastaaPoista
  2. Kiitos Matti kauniista sanoistasi! :)

    VastaaPoista