keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Reippailua ja värikkäitä kuvia

Lopultakin aurinkoinen syyspäivä! Jo sitä oli odotettukin, koska alkoi tulla jo paniikki puuttuvista vaalikuvista. Nyt on materiaalia vaalimainoslehtisiin vaikka millä mitalla! Täytynee todeta, että kyllä minustakin ihan edustuskelpoisen näköisen saa kun laittaa tarpeeksi meikkiä naamaan! :)

Takanani näkyy kaunis kirkkomme.
Pikkusiskoni, joka opiskelee graafista suunnittelua toimi kuvaajana. Hän ja hänen järjestelmäkameransa sopivat kuvioon täydellisesti. Pikkuisen karkasin koulusta tänään aiemmin, jotta ehdittäisiin ottamaan kuvat valoisan aikaan. Joimme meillä päiväkahvit itse leivotun suklaapiiraan kera ja teimme aivan loistavan toimintasuunnitelman kuvien ottamista varten.

Taustalla syksyn värejä.
Päätimme kiertää rantoja pitkin luterilaisen kirkon takaa Linnunniemen kautta aina sinne kauimmaiselle uimarannalle, jonka nimeä en edes tiedä. Hyötyliikuntaa ja raitista ilmaa saimme pyöräillessämme välimatkat. Maisemat olivat niin kauniita kuin ne syksyllä voivat olla. Minun silmäni lepää värikkäässä syksymaisemassa.

Nautin suuresti veden läheisyydestä. Se on hyvin rauhoittava elementti.
Seuraava "ongelma" sitten onkin, mitä kuvia käytän vaalityössäni. Mainoslehtiseeni aion laittaa pari persoonaani kuvaavaa kuvaa. Tahdon, että ne kyseiset kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa. Tämä siksi, koska lehtiseen ei kovinkaan paljon tekstiä mahdu. Haluan näyttää olevani iloinen, säteilevä ja henkevä sekä tomera ja aktiivinen toimija. Pitänee siis vielä pohtia kuvavalintoja!

Haimme tällä kuvalla vähän maalaisromantiikkaa, mutta ei tästä sitten ihan tullutkaan Hilja maitotyttöä.  :)
Niin ja tosiaan, sain lopultakin laitettua tämän blogin sivupalkkiin ajantasaisen kuvan itsestäni. Olisin tahtonut tänne söpistely-yhteiskuvan kahden kissani kanssa, mutta he eivät olleet lainkaan yhteistyöhaluisia. Ottamamme kuvat eivät sovi ainakaan Vihreiden edustajan blogiin, koska ne näyttivät lähinnä eläinrääkkäykseltä! :D Mutta leikki leikkinä, kohdellaan rakkaita lemmikkejämme hyvin ja annetaan niille pari ylimääräistä herkkunamia!

Meikkaustauko kesken kiivaimman kuvienoton.  Huomaa itseneulottu pipo! 
Lopputulokseen olen todella tyytyväinen. Kaikki kuvat henkivät positiivisuutta ja energiaa. Saimme myös vangittua kuviin syksyn väriloistoa ja mikä parasta olimme luonnon keskellä (vaikka todellisuudessa olimmekin melkein keskustassa). Toki säästin parhaat otokset vaalimainostani varten ja nämä julkaisemani kuvat ovat vain esimakua tulevasta! Palataan taas! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti